Wellness Hotel Pohoda Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 868 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    93%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 16.12.2020

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka Lubalová

Gruppe von Freunden, 14.12.2020

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Skvělá atmosféra, vstřícní zaměstnanci....

  • Čistota, personál, wellness služby

  • kuchyně...ale nevím, jestli to nebylo ovlivněno Kovid situací....

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Luzar

Älteres Paar, 14.12.2020

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Velmi se mi líbilo nejen ubytování,zejména čistota,ale hlavně velmi profesionální a milý personál.Nebyl jsem zde zdaleka poprvé a určitě ne naposled. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Libor Kořínek

Einzelreisender, 27.10.2020

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marta Kozohorská

Einzelreisender, 7.9.2020

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pobyt se nam s maminkou velmi libil, rady se znovu vratime. Hotel cisty, personal prijemny, absolutne skvele jidlo!. Urcite doporucuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anděla Kolaříková

Einzelreisender, 3.9.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Krásný hotel a příjemný personál úžasná masáž a relax

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Stanislav Fusek

Älteres Paar, 31.8.2020

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné, klidné prostředí vstřícný a ochotný personál výborná kuchyně vstřícné jednání a pochopení při požadované úpravě termínu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ondřej Veselý

Einzelreisender, 30.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Hvížďová

Familie mit kleinen Kindern, 27.8.2020

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • velmi příjemný personál výborná kuchyně zařízení je přizpůsobeno i malým dětem, dětský koutek je i v restauraci

  • měli jsme pokoj situovaný na stranu, kam celý den nezasvitlo slunce, takže pocitově byl vlhčí a neuschnul zde ani ručník, župan a zejména plavky

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Růžena Zapletalová

Älteres Paar, 26.8.2020

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • ochotný a příjemný personál naplánování procedur a jejich kvalita výborné stravování vše běželo naprosto bez problémů, užili jsme si to

  • malý bazén, či chybějící venkovní, popř. bazén pro děti

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Jedlička

Einzelreisender, 18.8.2020

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Recepční a jejich ochota pomoci.

  • Malá informovanost o organizaci stravování,.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Peter Kozic

Älteres Paar, 17.8.2020

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Boli sme spokojny zo vsetkym. Robite krasnu pracu, len tak dalej pokracujte.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

Älteres Paar, 17.8.2020

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • restaurace a obecně úroveň stravování - naprostá spokojenost

  • pokoj č.211 - bez balkónu,klimatizace nešla regulovat

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 15.8.2020

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Dětský ráj, který je součástí hotelu je pro děti skvělý. Bazén v hotelu Pohoda je krásně čistý a voda má opravdu 30 stupnů Celsia. Snídaně a večeře byly vynikající a obsluha profesionální. V noci byl v hotelu klid a dobře se nám spalo. Tento hotel je fajn i pro rodiny s dětmi i pro romantické výlety ve dvou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mila

Einzelreisender, 14.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Relaxacni centrum a restaurace je ve stredu hotelu, to je perfektni. Velice pekne nove masazni vany. Příjemna celkova relaxace. Doporucuji.

  • Pokud si objednam poledni "menu", chci poledni menu, ne, ze mi nauctujete menu a polevku navic.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jaroslav Svítek

Einzelreisender, 10.8.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Dostál

Älteres Paar, 10.8.2020

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Čistý, příjemně vybaveny klimatizovaný hotel v pěkném prostředí s příjemným personálem.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Rihova Renata

Einzelreisender, 27.7.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava Řezníčková

Einzelreisender, 23.7.2020

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Líbilo se nám spa centrum Odvoz do Luhačovic Skvělá Kleopatřina koupel Hezké ubytování Nádherné centrum Luhačovic

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8