Wellness Hotel Pohoda Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 868 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    92%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 16.12.2020

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lenka Lubalová

group of friends, 14.12.2020

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Skvělá atmosféra, vstřícní zaměstnanci....

  • Čistota, personál, wellness služby

  • kuchyně...ale nevím, jestli to nebylo ovlivněno Kovid situací....

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Luzar

mature couple, 14.12.2020

Zlínský kraj

  • Overall rating
98 %
  • Velmi se mi líbilo nejen ubytování,zejména čistota,ale hlavně velmi profesionální a milý personál.Nebyl jsem zde zdaleka poprvé a určitě ne naposled. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Libor Kořínek

single traveler, 27.10.2020

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marta Kozohorská

single traveler, 7.9.2020

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt se nam s maminkou velmi libil, rady se znovu vratime. Hotel cisty, personal prijemny, absolutne skvele jidlo!. Urcite doporucuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anděla Kolaříková

single traveler, 3.9.2020

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Krásný hotel a příjemný personál úžasná masáž a relax

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Stanislav Fusek

mature couple, 31.8.2020

Zlínský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné, klidné prostředí vstřícný a ochotný personál výborná kuchyně vstřícné jednání a pochopení při požadované úpravě termínu

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ondřej Veselý

single traveler, 30.8.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Hvížďová

family with young children, 27.8.2020

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
86 %
  • velmi příjemný personál výborná kuchyně zařízení je přizpůsobeno i malým dětem, dětský koutek je i v restauraci

  • měli jsme pokoj situovaný na stranu, kam celý den nezasvitlo slunce, takže pocitově byl vlhčí a neuschnul zde ani ručník, župan a zejména plavky

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Růžena Zapletalová

mature couple, 26.8.2020

Olomoucký kraj

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 24.8.2020

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • ochotný a příjemný personál naplánování procedur a jejich kvalita výborné stravování vše běželo naprosto bez problémů, užili jsme si to

  • malý bazén, či chybějící venkovní, popř. bazén pro děti

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Jedlička

single traveler, 18.8.2020

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
88 %
  • Recepční a jejich ochota pomoci.

  • Malá informovanost o organizaci stravování,.

Personál
7
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Peter Kozic

mature couple, 17.8.2020

Ústecký kraj

  • Overall rating
90 %
  • Boli sme spokojny zo vsetkym. Robite krasnu pracu, len tak dalej pokracujte.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

mature couple, 17.8.2020

Pardubický kraj

  • Overall rating
92 %
  • restaurace a obecně úroveň stravování - naprostá spokojenost

  • pokoj č.211 - bez balkónu,klimatizace nešla regulovat

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

family with young children, 15.8.2020

Zlínský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Dětský ráj, který je součástí hotelu je pro děti skvělý. Bazén v hotelu Pohoda je krásně čistý a voda má opravdu 30 stupnů Celsia. Snídaně a večeře byly vynikající a obsluha profesionální. V noci byl v hotelu klid a dobře se nám spalo. Tento hotel je fajn i pro rodiny s dětmi i pro romantické výlety ve dvou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mila

single traveler, 14.8.2020

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Relaxacni centrum a restaurace je ve stredu hotelu, to je perfektni. Velice pekne nove masazni vany. Příjemna celkova relaxace. Doporucuji.

  • Pokud si objednam poledni "menu", chci poledni menu, ne, ze mi nauctujete menu a polevku navic.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jaroslav Svítek

single traveler, 10.8.2020

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Dostál

mature couple, 10.8.2020

Karlovarský kraj

  • Overall rating
84 %
  • Čistý, příjemně vybaveny klimatizovaný hotel v pěkném prostředí s příjemným personálem.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Rihova Renata

single traveler, 27.7.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislava Řezníčková

single traveler, 23.7.2020

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Líbilo se nám spa centrum Odvoz do Luhačovic Skvělá Kleopatřina koupel Hezké ubytování Nádherné centrum Luhačovic

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8