Wellness Hotel Pohoda Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 868 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Markéta Heřmanová

jednotlivec, 20.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • vše

  • nic

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Petra Moťková

jednotlivec, 16.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi hezke, klidne, ciste a prijemne prostredi, s profesionalnim pristupem ze strany vsech zamestnancu. Moznost vyuziti bezplatne dopravy prostornym autem hotelu. Vyborna nabidka a kvalita podavanych pokrmu. Velmi pratelske prostredi i pro rodiny s detmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Novotná ml.

ostatní, 5.8.2019

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Po roce jsme se sem opět rády vrátily, protože jsme zde byly spokojené a podobně výhodný pobyt (služby/cena/počet dní), který by nám vyhovoval, jsme popravdě nenašly. Krásný hotel, opět příjemný pokoj a pěkné nové vybavení, milý personál, služby hotelu více než dostačující. Snažily jsme se využít snad všeho, co hotel nabízí a téměř se vším jsme byly spokojené. Přiobjednaly jsme si hned několik procedur ve wellness zóně, abychom pobyt naplno využily. Jsem ráda, že tentokrát nám vyšlo ubytování v druhém křídel, než jsme byly loni, abych mohla porovnat pokoje. Loni jsme měly pokoj tmavší (zařízený spíše do hněda, šeda), tentokrát světlejší (zařízený spíše do bíla, béžová). Obě varianty jsou pěkné a příjemné. Dále oceňuji dopravu do centra Luhačovic a zpět v ceně hotelu, i když tentokrát jsme nevyužily. Hotel určitě doporučuji.

  • - cenová dostupnost - pěkně a příjemně zařízený hotel i pokoje - mnoho nabízených služeb v hotel a to v ceně pobytu, např.: - bazén (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu) - vířivky (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu) - sauny (téměř neomezený přístup po celou dobu pobytu) - velmi milý personál - příjemné relaxační centrum - velký výběr procedur (přijatelné ceny) - dostupnost lehátek v klidové zóně (asi dle sezóny) - dobré jídlo - hlídané parkování venku zdarma - klidné prostředí (příroda) - blízkost přehrady

  • Pravděpodobně mě nic nenapadá.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Markéta Moudrá

jednotlivec, 5.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Srnková

jednotlivec, 2.8.2019

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Božena Přidalová

jednotlivec, 1.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hotel se mi líbí protože má volný přístup do bazénu a výřivek, teplota vody mi hodně vyhovuje, protože má kolem 30 stupnů. Wellnes služby se mi taky líbily, jídlo moc dobré, My jsme měli pokoj velmi blízko jak do restaurace tak do bazénu, takže jsme tentokrát byli velmi spokojeni, protože mám problém s pohyblivostí..

  • Chování některých návštěvníků v bazénu, ale to nemůžete ovlivnit.

Personál
9
Služby
9
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Bohdana Spěváková

dospělý pár, 31.7.2019

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Hotel má skvěle vybavené nové pokoje. Lze zde také využít bohatou nabídku welnes aktivit a lázeňských procedur. Všude je absolutně čisto, služby jsou perfektní, personál bez vyjimky vstřícný a na úrovni. V okolí přehrada, lázeňská promenáda, architektonické klenoty. Příště určitě zase přijedeme a využijeme váš hotel. Spěváková

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Váňa Martin

jednotlivec, 20.7.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Líbil se mi neomezený vstup do Wellness po celý den i když bazén nebyl moc velký a nedalo se moc zaplavat

Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Ondřej Veselý

jednotlivec, 13.7.2019

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.7.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Mokrá

dospělý pár, 11.7.2019

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pobyt se nám moc líbil skvělé jídlo - velký výběr při rautu skvělá relaxace - bylinková relaxační koupel super vířivky i bazén super doprava do města jedním slovem SUPER relaxační pobyt

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Mitášová Hana

jednotlivec, 24.6.2019

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt v hotelu byl svělý, personál ochotný, welnes i procedury perfekní. Všem velmi doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga Foldinová

jednotlivec, 19.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Palečková Lenka

jednotlivec, 17.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Super pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 19.5.2019

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřiška Šrubařová

jednotlivec, 13.5.2019

Moravskoslezský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Ludmila Altmanová

ostatní, 10.5.2019

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Kubec Vladimír

jednotlivec, 19.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • byli jsme velmi spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Šopová

jednotlivec, 12.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • maximalni spokojenost , prijemne prostředí - služby i personal. dekujeme za prijemne proziti . Sattlerova.

  • NENI CO NAPSAT.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10